Generelle oplysninger

Juridisk firmanavn (Filten Racing MX Shop ApS)
Filtenracing.dk
Bonderupvej 150
4370 Store Merløse
CVR: 38236350
Tlf nr.: 30 30 72 74
Mail: filtenracing@filten.dk 

Betaling

I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler:
VISA/Dankort, E-Dankort, dansk-udstedte Mastercard, Maestro og Visa Electron: Gebyr 0% af transaktionsbeløbet

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle priser på websitet angives inklusive moms og alle afgifter, told, moms m.m. ved salg i Danmark.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk

Levering

Varer sendes med PostNord, GLS, Bring, DAO 365 eller anden fragtmand til nærmeste pakkeopsamlingssted.
Leveringsgebyr er kr. 29,00. Samlet køb over kr. 500,- leveres fragtfrit.

Afhentning

Er ikke mulig.

Annullering

Du har mulighed for at annullere din bestilling, så længe du ikke har betalt for dine bestilte varer. Annulleringen gælder dog kun, hvis du pr. telefon eller via e-mail meddeler dette til Filtenracing.dk.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@filtenracing.dk eller ved at benytte vores standardfortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varerne skal returneres i ubrudt original emballage. Vareren sendes retur til: Filtenracing.dk, Bonderupvej 150, 4370 Store Merløse. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betaling modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Reklamationsret

Købelovens mangels-regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Husk gerne at tage billeder af det defekte eller ødelagte, således at dokumentationen er i orden. Derefter skal du blot returnere varen til os sammen med en kopi af fakturaen og en beskrivelse af fejlen. Husk derfor altid at gemme fakturaen, da den er dit garantibevis. Garantien dækker for eksempel ikke ved betjeningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig, tag gerne billeder som dokumentation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

Billeddokumentation

Det er en god ide altid at tage billeder i tilfælde af at forsendelsen/varerne eventuel er beskadiget undervejs, at en vare er defekt eller ødelagt. På den måde sikres, at dokumentationen er i orden.

Persondatapolitik

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en onlineaftale med Filtenracing.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• Email-adresse
Personoplysningerne registreres hos Filtenracing.dk, som foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Oplysningerne opbevares ukrypteret i fem år, hvorefter de slettes.
Når der indsamles personoplysninger via websitet, sikrer Filtenracing.dk, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Den dataansvarlige for ordre købt via Filtenracing.dk er direktør Bo Filtenborg Borup.
Oplysninger afgivet til Filtenracing.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.
Som registreret hos Filtenracing.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:

Dataansvarlig:

Bo Filtenborg Borup
Bonderupvej 150 
4370 Store Merløse
CVR: 38236350
Tlf nr.: 30 30 72 74
Mail: filtenracing@filten.dk 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Filtenracing.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt

Center For klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr.

DER TAGES FORBEHOLD FOR PRISSTIGNINGER, FORCE MAJEURE, AFGIFTSÆNDRINGER, UDSOLGTE VARER OG TRYKFEJL.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 01.09.2018

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten skal gøres gældende)

Filtenracing.dk
Bonderupvej 150
4370 Store Merløse

Mail: filtenracing@filten.dk 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

______________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________ Modtaget den: __________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________

Forbrugerens underskrift: ____________________________ Dato: ________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Copyright © 2018 - Filtenracing.dk